mere om musikken

21.4.2018 kl. 21,00

Lark

 

ville gerne skille sig ud med et repertoire der udelukkende består af pop- og rock, med vægt på de gode danske hits fra 80'erne, krydret med ToTo, ABBA, Disco, Michael Jackson og meget mere. Det gennemgående tema bliver ”fart på og energi”, så dansegulvet kan komme i brug.

 

 

 

www.lark.dk

 

19.5.2018 kl. 21,00

Funkarella

 

Funkarella er intet mindre end Danmarks fedeste funkorkester medbringende 8-mand inklusiv percussion og blæsere! Missionen er klar: dansegulvet skal fyldes til bristepunktet fra start til slut uden pauser mellem numrene og dette gøres ved hjælp af de største dansevenlige funky og soulfyldte klassikere fra de sidste 50 år. Publikum bliver taget på en rejse fra 70'ernes James Brown og Aretha Franklin, via 80'ernes Stevie Wonder, 90'ernes Moloko til det nye årtusindes Daft Punk og Pharrel Williams – alt sammen tilsat groovy beats, slaphats og en masse kærlighed.

 

www.funkarella.dk

 

16.6.2018 kl. 21,00

Son puntillas

 

Son puntillas tager dig på en rejse til Cuba's cafe'er og Casa de la Trova'er, og serverer en cocktail af cuba's traditionelle musik – Salsa, Son, ChaChaCha, Charanga krydret med et lille nip Dominikansk Bachata.

Son Puntillas er et af landets absolut populæreste latin-bands, og du kan se frem til en tropisk oplevelse, uanset om du vil danse vildt eller blot lytte

 

Son Puntillas består af:

Emilio Arp...........Sang og percusion

Jørn Nagel............Laud Cubano, violin og guitar

Antonio Salcedo...Fløjte, sax og kor

Niels Thybo...........Piano og kor

Rodrigo Labarca....Conga og kor

Ulrik Hindø............Contrabas og el. bas

 

Del tropenatten med os, Son Puntillas

 

 

www.puntillas.dk

 

musik og bands

 

vi søger hele tiden efter nye og gode bands til vores formål.

Hvis du selv er med i et band eller kender et godt band, vil vi meget gerne kontaktes af dig, så skrive en mail til danseriet@danseriet.dk

danseriet - c/o Gimle - Helligkorsvej 2 - 4000 Roskilde - CVR 29082359 - danseriet@danseriet.dk

© Copyright. danseriet