mere om musikken

20.4.2019 kl. 21.00

(døren åbnes kl. 20.00)

 

Båndsalat

 

Spiller fortrinlig partymusik med masser af musikalsk overskud, positiv udstråling og en sublim sans for de underholdende og festskabende elementer.

 

Repertoiret, der spænder over de aller største danske og internationale dansehits fra de seneste 5 årtier, er enormt alsidigt og således vil der helt sikkert være noget for enhver smag.

Bandets kolossale karisma og smittende spilleglæde, vil med garanti lokke selv den største partyskeptiker ud på dansegulvet

 

I front har Båndsalat to fantastiske sangere, der i vanlig, træfsikker stil synger og styrer enhver fest helt op under taget. Når de to samtidigt har så veloplagt, rutineret og velspillende band.

 

18.5.2019 kl. 21.00

(døren åbnes kl. 20.00)

 

Soul Survivors

 

Soul Survivors har samlet et lækkert og stadig voksende repertoire sammen med masser af klassiske og nyere soul og funk hits med et touch af disco, og vi glæder os til at dele musikken med alle, der har bare den mindste hang til glad musik og varme dansetoner.

 

Soul Survivors spiller de velkendte numre fra Stevie Wonder, Chaka Khan, Tower of Power, Aretha Franklin, James Brown, The Commodores, Kool & The Gang og meget mere fra samme skuffe.

 

Udover en skøn sangerinde der med ægte soulpower består Soul Survivors også af funky blæsere, der supplerer et blødt og lækkert soul groove med gode toner og sørger for at levere den klassiske soullyd.

15.6.2019 kl. 21.00

(døren åbnes kl. 20.00)

 

Keep smilling

 

Keep Smiling spiller musik fra 60´erne hvor Beatles gjorde deres indtog – op igennem 70’erne hvor dansk musik var i vælten – til 80’ernes store popbølge, og ja enkelte af de nyeste sange finder de også plads til.

Betingelsen er, at de er ørehængere og god dansemusik – numre som de fleste nikker genkendende til og som findes i de fleste plader/cd-samlinger.

De spiller både til de hurtigere trin – men også stille numre.

 

En god blanding af dansemusik

 

FOR MUSIK OG BANDS:


Hvis du er med i et band eller kender et godt band, som vi simpelthen er nødt til at præsentere for vores dansevilde gæster, vil vi meget gerne kontaktes af dig.


Send os en mail på danseriet@danseriet.dk

danseriet - c/o Gimle - Helligkorsvej 2 - 4000 Roskilde - CVR 29082359 - danseriet@danseriet.dk 

© Copyright. danseriet