mere om musikken

21.9.2019 kl. 21.00

(døren åbnes kl. 20.00)

 

Volf Band

 

Volf Band Ikke ”bare” et band... men 10% overskud, 90% selvironi og 100% gang i den! Volf Band er efterhånden ikke længere bare et band, men en institution i dansk underholdning.


Listen er lang, men værd at nævne er, at Volf Band år tilbage indtog 3. pladsen i TV2 programmet ”Scenen Er Din” ud af 2000 deltagere i Voksensang.

Sidenhen opnåede de 5 uger på Dansk Toppen i DR og toppede hitlisten med en 1. plads på TV2´s Top Charlie med nummeret ”Det Er Morgen”. Siden har de hærget de fleste af de danske lokalstationers hitlister med selv samme nummer.


Volf Band skal opleves live og optræden på hitlister, radio og tv har rykket hårdt i det midtjyske band de sidste par år, men alt dette er kun en genvej til det egentlige; Live on stage! Og har du været til en koncert med Volf Band, så ved du, hvad der tales om.


Volf Band står for noget at det ypperste inden for dansk underholdning. Med et show, der i den grad rammer en bredde, som sjældent er set i dansk underholdning, formår Volf Band at fange alt, hvad der kan krybe og gå af teenagere, lærlinge, nygifte, førstegangsfødende, tillidsmænd, direktører, de lidt grå og de fleste af de pensionister, der stadig findes i Danmark.


De er der allesammen. Lige fra den lyttende skare, til det hoppende menneskehav, som altid præger en koncert med Volf Band Værsgo og skyl – festen er i gang! 

19.10.2019 kl. 21.00

(døren åbnes kl. 20.00)

 

Uptown Funk

 

Uptown Funk er et erfarent 8-mands orkester af professionelle musikere, der med et bredt repertoire af hits fra de seneste fem årtier, garanterer publikum en oplevelse i topklasse med noget for enhver smag.

Det ekstra særlige ved Uptown Funk er deres luksuriøse blæser- trio, der spiller så taget løfter sig. Kombineret med en utrættelig rytmegruppe, evner Uptown Funk at skabe fantastisk stemning og høj energi, som rækker langt udover scenekanten.

Uptown funk inviterer publikum med indenfor i deres musikalske univers, hvor forsanger Casper Clausen med sit ekstraordinære scene-nærvær skaber den helt rigtige kontakt, så publikum strømmer op på dansegulvet syngende af deres lungers fulde kraft.

16.11.2019 kl. 21.00

(døren åbnes kl. 20.00)

 

The Ten Sticks

 

The Ten Sticks spiller de store hits fra 1980'erne og frem med masser energi og spilleglæde. Bandet består af en håndfuld rigtig dygtige musikere og ikke mindst Jeanettes vokal.


The Ten Sticks spiller altid med indføling i det enkelte arrangement og med et stort bagkatalog går bandet ikke af vejen for at justere setplanen i forhold til stemningen hos aftenens publikum.


Jeanettes udtryksfulde stemme er bandets omdrejningspunkt. Jeanettes nærvær med publikum er helt unik. Der er ikke mange der får lov til at sidde stille, når der skal klappes med på Mercy, danses støvledans til 9 to 5, eller når alle kvinderne bliver hevet på gulvet til Man! I feel like a Woman. 

 

21.12.2019 kl. 21.00

(døren åbnes kl. 20.00)

 

Funkilicious


Funkilicious er drevet af en stor kærlighed til den seje Funk og Soul fra 70’ernes USA, men bare musikken
har nerve og sjæl, begiver de sig gladeligt ud i rock eller andet godt. De 5 medlemmer leverer et show for
fuld damp, der kan nydes både på dansegulvet eller i baren og hvis Mothers Finest, Stevie Wonder, Guns ’n
Roses, Charlie Puth eller Bee Gees dukker op i funky forklædning, skal du ikke blive overrasket.Der bliver skudt godt gang i festen når lyden af god groovy funk bliver rørt op i gryderne.
Her må der danses, råbes og synges med.....hold dig ikke tilbage!
Funk´s up


FOR MUSIK OG BANDS:


Hvis du er med i et band eller kender et godt band, som vi simpelthen er nødt til at præsentere for vores dansevilde gæster, vil vi meget gerne kontaktes af dig.


Send os en mail på danseriet@danseriet.dk

danseriet - c/o Gimle - Helligkorsvej 2 - 4000 Roskilde - CVR 29082359 - danseriet@danseriet.dk 

© Copyright. danseriet